Składniki
kostka
kg
g
gramów
dużej łyż.
gniazda
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
pieczywo
WG POTRZEB -
czosnek
2 ZĄBKI -
jajko
2 SZTUKI -
przyprawa do potraw Kucharek
DO SMAKU -
szynka gotowana
KILKA PLASTERKÓW -
ser żółty
KILKA PLASTERKÓW
Przepis i sposób przygotowania PIECZYWO CZOSNKOWE Z SEREM I SZYNKĄ
Rozgrzewamy patelnię z olejem. Na rozgrzaną patelnie wrzucamy zamoczone z obu stron pieczywo.
Plasterki szynki i sera kroimy w drobną kosteczkę i kładziemy na drugą stronę już opieczonego pieczywa zaraz po odwróceniu aby ser zdążył się roztopić.
I gotowe. Szybko, smacznie i tanio.
Smacznego
Komentarze (6)