Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczywo czosnkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

czosnek
przyprawy
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczywo czosnkowe

Czosnek przeciskamy przez praskę. Chleb lub bagietkę nacinamy nożem. W powstałe otwory nakładamy masło, czosnek i zioła (np. tymianek, bazylia, rozmaryn).
Pieczywo wstawiamy do piekarnika (150 stopni) na ok. 10-15 minut, pilnując by czosnek się nie przypalił.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 03.01.2013 00:23
nieżle
Margo1 03.01.2013 00:23
nieżle
rybka 30.08.2012 15:56
pyszne! bardzo lubię takie pieczywko:)
Barbara/zuza22_85 16.06.2012 16:27
dobre
suzana 04.06.2012 13:02
mniam!
Andzia1977
Andzia1977 04.05.2012 23:06
pyszotka
ilka_86 03.05.2012 14:57
uwielbiam takie
Emilia21 10.04.2012 10:41
mniam
Emilia21 10.04.2012 10:41
mniam
Emilia21 25.03.2012 11:22
mmm
Emilia21 25.03.2012 11:21
mmm
olkaaa 15.01.2012 09:33
uwielbiam
bami 09.01.2012 14:15
Pyszne pieczywko :)
Iwona45 05.01.2012 08:29
pycha
AGNIESZKA144 03.01.2012 18:20
pyszne
mic 02.01.2012 17:01
uwielbiam takie pieczywko
Barbara/zuza22_85 31.12.2011 16:25
dobre
Barbara/zuza22_85 31.12.2011 16:25
dobre
jolaxa1 28.12.2011 00:05
super
Iwona45 17.12.2011 22:00
pycha
Mariposas 10.12.2011 07:51
moje ulubione
kasienka23 06.12.2011 22:58
pyszna przekąska:)
Mariposas 19.11.2011 08:07
moje ulubione
Barbara/zuza22_85 09.09.2011 21:03
lubie bardzo
Mariposas 03.09.2011 19:46
moje ulubione

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak