Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony stek z tuńczyka
Musztardę i olej dokładnie łączymy z pieprzem. Marynujemy w nim steki przez kilka godzin. Następnie zawijamy w folię aluminiową, pieczemy 25 min. w temp. 180°C.
tuńczyk | 400 gramów |
Musztarda stołowa Prymat | 1 łyżka |
olej słonecznikowy | 2 łyżki |
Pieprz biały mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Musztardę i olej dokładnie łączymy z pieprzem. Marynujemy w nim steki przez kilka godzin. Następnie zawijamy w folię aluminiową, pieczemy 25 min. w temp. 180°C.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: