Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczony indyk

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

indyk 2 porcje
pieprz
sól
tymianek
oregano
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony indyk

Mięso myjemy, osuszamy, nacieramy pieprzem, solą, odrobiną oleju i ziołami.
Odstawiamy do lodówki na noc do zamarynowania.
Wkładamy do naczynia żaroodpornego z przykrywką.
Pieczemy 50 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorlil 27.10.2011 12:19
dziękuję
suzana 26.10.2011 21:23
super
halina17 26.10.2011 21:14
smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak