Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczony boczuś

2.0
(6)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

boczek 2 kg
majeranek
Liść laurowy suszony Prymat
sól
ziele angielskie

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony boczuś

Boczek nacieramy solą i majerankiem. Dodajemy ziele i liść laurowy. Pozostawiamy na kilka godzin. Następnie pieczemy w piekarniku w temp. 180 C około 2 godzin.

Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kejti 07.12.2014 20:35
Mniam,bardzo lubię :-)
gacopierz23 05.12.2014 08:00
smaczny do chleba
Wacław 28.11.2014 10:44
pyszny boczuś :-)
Grazyna0211 27.11.2014 17:43
pychotka mam słabość do takiego boczusia
dodi 27.11.2014 08:55
pyszny ten boczuś
Krzysztof15 27.11.2014 06:20
bardzo lubie taki boczus
krokus 27.11.2014 00:10
najlepszy domowy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak