Pieczony boczuś

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • boczek

    2 kg
  • majeranek

  • Liść laurowy suszony Prymat

  • sól

  • ziele angielskie

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Boczek nacieramy solą i majerankiem. Dodajemy ziele i liść laurowy. Pozostawiamy na kilka godzin. Następnie pieczemy w piekarniku w temp. 180 C około 2 godzin.

Smacznego.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Kejti 07.12.2014 20:35
Mniam,bardzo lubię :-)
gacopierz23 05.12.2014 08:00
smaczny do chleba
Wacław 28.11.2014 10:44
pyszny boczuś :-)
Grazyna0211 27.11.2014 17:43
pychotka mam słabość do takiego boczusia
dodi 27.11.2014 08:55
pyszny ten boczuś
Krzysztof15 27.11.2014 06:20
bardzo lubie taki boczus
krokus 27.11.2014 00:10
najlepszy domowy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat