Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone ziemniaczki z szalotką i masłem
Kroki postępowania
Ziemniaki obrać, umyć, pokroić na mniejsze kawałki, ugotować w osolonej wodzie prawie do miękkości, odcedzić, odparować.
ziemniaki | 1,5 kg |
sól do smaku | |
szalotka | 4 sztuki |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
przyprawa uniwersalna | ziołowa 1/2 łyżki |
cząber | 1/2 łyżeczki |
masło | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: