Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczone żeberka

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka 500 gram
cebula 2 szt
czosnek 5 ząbków
ziele angielskie
Liść laurowy suszony Prymat
majeranek
marynata staropolska
oliwa 5 łyżek
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: pieczone żeberka

czosnek posiekać i dać do miski dodać kilka liści laurowych ziela angielskiego pieprz sól przyprawę staropolską majeranek i dodać oliwę natrzeć mięso i odstawić na noc do lodówki na drugi dzień pieczemy w 170 stopniach przez 1,5 godz 20 min przed końcem pieczenia dodajemy cebulę pokrojoną w krązki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 11.11.2015 18:04
Bardzo lubię takie żeberka
Kejti 04.03.2014 22:33
Pyszne mięsko :-)
Czyki 22.02.2014 12:26
Takie żeberka to pyszności:)
norweska20 23.01.2014 11:23
pyszne żeberka
Kulinarna Ja 21.07.2013 09:31
smacznie wyglądają!
Łucja 10.07.2013 09:25
lubię takie żeberka :)
adelajda 24.06.2013 06:53
jak dawno nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak