Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczone udka po myśliwsku

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

udko z kurczaka 6 szt
cebula biała 1 szt
jabłko 1 szt
Przyprawa do drobiu po myśliwsku Prymat 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone udka po myśliwsku

Udka posypać przyprawą ,jabłko i cebulę obrać i pokroić w cząstki. Całość włożyć do rękawa do pieczenia, na blachę i do piekarnika. Piec do miękkości, 15 minut przed końcem rozciąć rękaw, aby mięso się zrumieniło. I powstała chrupiąca skórka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zdzisław 02.05.2014 12:10
smaczna potrawa
Pani Domu 02.05.2014 11:50
smaczne udka
Róża1 02.05.2014 11:12
na pewno bardzo smaczne :-)
Paolcia 02.05.2014 09:30
mmm uwielbiam pieczone udka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak