Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone pierogi z kapustą i suszonymi grzybami
Kroki postępowania
Wkładamy do piekarnika na około 50minut do temperatury 180 stopni.
Smacznego!
mąka pszenna | 1 kg |
żółtko jajek | 5 sztuk |
cukier drobny | 20 dag |
drożdże | 10 dag |
mleko | 0,5 l |
kapusta kiszona | 1,5 kg |
grzyby suszone | 50 dag |
sól do smaku | |
olej roślinny | |
mak | 1 szklanka |
jajko | 1 sztuka |
masło | 250 g |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: