Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczona wołowina paprykowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina 50 dag
Papryka słodka mielona Prymat
sól
pieprz
olej 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona wołowina paprykowa

Łyżeczka słodkiej papryki, sól i ziarna pieprzu ucieramy w moździerzu, dodajemy olej, mieszamy.
Tą bejcą nacieramy mięso.
Wkładamy do rękawa do pieczenia i zostawiamy w lodówce na dobę.
Pieczemy w 100 stopniach przez 3 godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorota20w 27.11.2011 12:49
dziękuję :)
Ela15 27.11.2011 11:43
ładnie wygląda
Norgiusz 21.11.2011 09:28
fajny
treonina 23.10.2011 14:20
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak