Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczona wątróbka

5.0
(58)
Czas
Czas: 45 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 0,5 kilograma
cebula 2 sztuki
oliwa 1 łyżka
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat 0,5 łyżeczki
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona wątróbka

Wątróbki oczyścić, a cebulę pokroić w talarki. Naczynie żaroodporne wysmarować oliwą, położyć wątróbkę wymieszaną z cebulą. Zapiekać około 30 minut w temperaturze 200 stopni. Po wyjęciu z piekarnika doprawić solą i pieprzem. Wymieszać i podawać. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 26.12.2013 11:11
jeszcze w piekarniku nie robiłam
Ela15 15.12.2013 10:33
bardzo lubię taką wątróbkę
olkaaa 05.06.2013 07:54
chyba dziś zrobię
Elżbieta17 26.10.2012 21:02
super:)
daria899 28.03.2012 19:21
dobra
ziutula
ziutula 01.06.2011 01:02
same pyszności..........
Gosia32
Gosia32 29.05.2011 08:14
super;;]]
Ewa111 27.05.2011 12:14
pieczonej nie robiłam ,wypróbuję
jeta72 20.05.2011 08:31
pycha;)
Magdalena1110 18.04.2011 07:54
fajne
Mariusz10 16.04.2011 23:40
tez tak nie robiłem, super na pewno spróbuję
Grazyna0211 01.04.2011 08:05
ciekawy przepis!
Edyta38 25.02.2011 10:11
w piekarniku nie robiłam musze spróbować
Dorota59 25.02.2011 09:30
smaczna
MAR3STA 22.02.2011 15:54
też taką lubię;)
AgaS10 22.02.2011 13:58
pycha:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak