Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczona pierś z gęsi

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z gęsi 1 szt
ziele angielskie do smaku
Liść laurowy suszony Prymat do smaku
majeranek do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
przyprawy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona pierś z gęsi

1. Umytą pierś z gęsi wraz ze skórą namaczamy w marynacie przez 5 dni
2. Następnie pierś przyprawiamy wg gustu zwijamy jak roladę i związujemy sznurkiem. pieczemy w rękawie, gdy mięso jest miękkie i upieczone rozrywamy rękaw aby się ładnie przypiekło. Jemy na zimno

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 22.09.2011 21:18
to mi posmakowało

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak