pieczona karkówka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • olej

  • oliwa

  • karkówka

    bez kości
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso umyc, ubić tluczkiem, natrzeć przyprawą do karkówki, skropić oliwą. Na rozgrzany tłuszcz polożyć karkówkę i smazyc do czasu aż się ladnie zarumieni. Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat