Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczona karkówka

2.0
(5)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

karkówka 1 kg
Majeranek suszony Prymat
sól
Liść laurowy suszony Prymat
Rozmaryn suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona karkówka

Karkówkę nacieramy solą, majerankiem, rozmarynem, liściem laurowym i zostawiamy na noc. Następnie mięsko przekładamy do brytfanki i pieczemy godzinę w temp. 180 C.

Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mira85 25.11.2014 08:46
Doomowa, jak tu smacznie
Ola1984 25.11.2014 07:13
Bardzo lubię pieczone mięsko zarówno do kanapek jaki i do obiadu.
Wafelek2601 24.11.2014 22:22
Uwielbiam domową karkówkę
IKrakowianka 24.11.2014 21:31
uwielbiam taką
Renataj 24.11.2014 20:38
Domowa karkówka najlepsza:)
Mama niejadka 24.11.2014 19:52
Super mięsko
Lis 24.11.2014 19:39
Aż ślinka cieknie:)
ania2610 24.11.2014 19:34
bardzo lubię pieczoną karkóweczkę
Aleksandra/Olcia 24.11.2014 19:10
super mięsko
marcia7 24.11.2014 17:03
dobre mięsko
Katarzyna59 24.11.2014 16:55
wyśmienita

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak