pieczeń z sosem z tuńczyka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczonej cielęciny

    400 g
  • majonezu

    100 ml
  • łyżka oliwy

    1
  • sok z cytryny

    2
  • anchois

  • tuńczyk

    100 (z puszki)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cielęcinę pokroić na plasterki i posmarować sosem zrobionym ze zmiksowanych składników.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Jaheira11 10.11.2010 16:19
ciekawe połączenie
iwona332 23.09.2010 23:57
super
Kasia Malinowska 05.05.2010 14:02
jestem pod wrażeniem tego smaku:)
Kasia Malinowska 05.05.2010 13:59
pyszne:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat