Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczeń z sosem z tuńczyka

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczonej cielęciny 400 g
majonezu 100 ml
łyżka oliwy 1
sok z cytryny 2
anchois
tuńczyk 100 (z puszki)

Przepis i sposób przygotowania na: pieczeń z sosem z tuńczyka

Cielęcinę pokroić na plasterki i posmarować sosem zrobionym ze zmiksowanych składników.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jaheira11 10.11.2010 16:19
ciekawe połączenie
iwona332 23.09.2010 23:57
super
Kasia Malinowska 05.05.2010 14:02
jestem pod wrażeniem tego smaku:)
Kasia Malinowska 05.05.2010 13:59
pyszne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak