Pieczeń z indyka z żurawiną i camembertem

Pieczeń z indyka z żurawiną i camembertem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone indycze

    500 g
  • jajka

    2 szt
  • czosnek

    2 ząbki
  • ser camembert

    120 g
  • żurawina

    100 g
  • tymianek

  • majeranek

  • sól i pieprz

  • przyprawa do potraw Kucharek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser camembert pokroić w większą kostkę. Wszystkie składniki wymieszać i doprawić do smaku przyprawami. Masę przełożyć do foremki aluminiowej i piec 50 min. w 180 stopniach. Smacznego :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gusia1000

10.11.2015 17:45
Swojska pieczeń najlepsza.

dagita

21.08.2014 10:29
Dziękuję :)

migotka28

20.08.2014 22:24
apetyczne mięsko

Beatris

20.08.2014 22:09
Wspaniała pieczeń, niezwykle smakowicie wygląda:)

Christopher

20.08.2014 17:25
Smaczna ta pieczeń.

Janina

20.08.2014 15:50
Pyszności;)

Jadwiga/Jaga85

20.08.2014 15:26
Pięknie wygląda!

dagita

20.08.2014 14:17
Polecam spróbować :)

gibli

20.08.2014 13:35
takiej nie jadłam, ale wygląda zachęcająco:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat