Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń z indyka z żurawiną i camembertem

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone indycze 500 g
jajko 2 szt
czosnek 2 ząbki
ser camembert 120 g
żurawina 100 g
tymianek
majeranek
sól i pieprz
przyprawa do potraw Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń z indyka z żurawiną i camembertem

Ser camembert pokroić w większą kostkę. Wszystkie składniki wymieszać i doprawić do smaku przyprawami. Masę przełożyć do foremki aluminiowej i piec 50 min. w 180 stopniach. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 10.11.2015 17:45
Swojska pieczeń najlepsza.
dagita 21.08.2014 10:29
Dziękuję :)
migotka28 20.08.2014 22:24
apetyczne mięsko
Beatris 20.08.2014 22:09
Wspaniała pieczeń, niezwykle smakowicie wygląda:)
Christopher 20.08.2014 17:25
Smaczna ta pieczeń.
Janina 20.08.2014 15:50
Pyszności;)
Jadwiga/Jaga85 20.08.2014 15:26
Pięknie wygląda!
dagita 20.08.2014 14:17
Polecam spróbować :)
gibli 20.08.2014 13:35
takiej nie jadłam, ale wygląda zachęcająco:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak