pieczen rzymska

pieczen rzymska

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso

  • pietruszka

  • chrzan

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania pieczen rzymska

upieczone mieso ostudzic pokroic w plastry w poprzek mieso ułożyc na płómisku przybrac pietruszka podawac z chrzanem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

22.03.2013 19:29
adam1f for co twoim zdanie jest tu dobre? Podany czas pieczenia, czy moze ten wspaniały sos ze sloika z samu spozywczego? Ten przepis brzmi tak: kupcie se mieso i upieczcie,
adam1f 22.09.2011 23:19
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat