Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń rzymska

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wołowe 250 g
mięso wieprzowe 250 g
bułka czerstwa 50 g
jaja 3
cebula 50 g
Bułka tarta klasyczna Prymat 50 g
tłuszcz 50 g
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń rzymska

- Sporządzić masę mieloną ( wykorzystać jedno jajo )
- Ugotowac 2 jaja na twardo
- Uformować prostokąt z masy mielonej
- Nałożyć połówki jaj i zwinąć pieczeń
- Obtoczyć w bułce tartej
- Piec w rozgrzanym piekarniku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marlenka.S 02.02.2013 20:08
musze taka zrobic

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak