Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

piecze? rzymska z królika

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

comber i przodek 1,2 kg
boczek 150 g
cebula 2 szt
bu?ka 1 szt
oliwa 3 ?y?ki
jajko 1 szt
natka pietruszki 1 ?y?ka
sól do smaku
pieprz do smaku
mleko 1 szkl.

Przepis i sposób przygotowania na: piecze? rzymska z królika

Mi?so pokrojone na kawa?ki zmieli? z podsma?on? cebul? i namoczon? w mleku i odci?ni?t? bu?k?. Doprawi?, doda? jajko i boczek pokrojony w kosteczk?. Wyrobion? mas? uformowa? na kszta?t grubego walca i piec w posmarowanej oliw? formie, w 200st, ok. 50 minut. Po wyj?ciu sch?odzi? i podawa? w plastrach posypanych pietruszk?.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 21.06.2012 10:09
Dla lubiących to mięso.
mariel78 07.05.2012 00:03
pycha
Marzena34 12.03.2012 17:00
rarytas

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak