Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki z jajkiem
Boczek pokroić w drobną kostkę i przesmażyć, dodać pieczarki i chwilę smażyć. Dodać szynkę, pokrojoną paprykę i szczypiorek.
Wlać przygotowane jajka i wymieszać.
Smażyć do ścięcia jajek.
pieczarki | 12 szt |
jajko | 3-4 szt |
szynka | 3 plastry dowolnej |
boczek wędzony | 1 plaster duży |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
papryka czerwona | 3-5 słupków |
śmietana | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: