Pieczarki z grilla

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

  • szczypiorek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogonki pieczarek zetrzeć na tarce, na dużych oczkach i usmażyć na patelni. Ostudzić. Ser zetrzeć na dużych oczkach tarki i wymieszać z usmażonymi ogonkami, dodać zieleninę. Nałożyć do kapelusików i położyć na grillu aż ser się roztopi a pieczarki będą miękkie.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Neetka90 25.06.2011 13:01
ciekawy przepis. ;>
adam1f 13.03.2011 00:33
niezły pomysł

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat