pieczarki z farszem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    12 szt
  • paluszki surimi

    1 opakowanie
  • cebula

    1 szt
  • ser żółty

    20 dkg
  • sól

  • pieprz

  • masło

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • jajko

    1 szt
  • jajko ugotowane na twardo

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

pieczarki czyscimy i obcinamy nóżki. Trzy pieczarki oraz nóżki drobno kroimy i smażymy na maśle wraz z pokrojoną drobno cebulą ( mozemy wszystko zmiksowac na jednolita masę. Gdy grzyby będą usmazone dodajemy pokrojone drobno paluszki surimi oraz jajka to równiez mozemy zmiksowac wszystko razem mieszamy i nadziewamy kapelusze maczamy w roztrzepanym jajku i bułce tartej wierzch posypujemy serem i zapiekamy na oleju

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
JOANNA16 08.07.2013 21:19
pyszny obiadek
olkaaa 12.09.2012 09:56
bardzo fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat