Pieczarki w sosie śmietanowym

Pieczarki w sosie śmietanowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    500 gr
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pieczarki w sosie śmietanowym

Pieczarki kroimy na ćwiartki smażymy na maśle gdy złapią złoty kolor dodajemy pokrojona cebulkę, podsmażamy, gasimy ogień. Mieszamy ze śmietaną pieprzem i solą.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat