Pieczarki w piwie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    500 g
  • piwo

    0,5 l
  • Kucharek SMAK LATA

    do samku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki grubo pokroić, dusić na łyżce oliwy, mocno opruszyć przyprawą, podlewać piwem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 10.08.2013 19:10
ciekawe z tym piwem

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat