Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 500 g
Bułka tarta klasyczna Prymat 1-2 szklanki
jabłka 1-2 szt
olej do smażenia
pieprz i sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki w panierce

Pieczarki umyć, odciąć ogonek. Jajko rozbełtać Kapelusze osolić opieprzyć i odstawić na 5 min. Następnie każdy kapelusz maczać w jajku i bułce tartej. wkładać na rozgrzany olej i smażyć po obu stronach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna40 07.09.2012 18:58
uwielbiam takie dania:)
Mati13 25.08.2012 18:29
bardzo tak lubie
Mati13 25.08.2012 18:29
bardzo tak lubie
Papryczka 15.08.2012 11:55
świetne
Izka192 13.08.2012 10:22
bardzo lubię tak podane pieczarki
dianix 10.08.2012 10:28
uwielbiam je wręcz
Natalia40 07.08.2012 19:37
pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak