Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki w chrupiącej skórce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 10 szt.
mąka krupczatka 1/2 szklanki
mleko 1/3 szklanki
jajko 2 szt.
przyprawa do potraw do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki w chrupiącej skórce

Pieczarki myjemy. Jajka rozbijamy, dodajemy jarzynkę i pieprz oraz mleko. Pieczarki maczamy w jajku a następnie w mące. Smażymy na łyżce oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kanu83 19.02.2012 22:05
mniaaam
Andzia1977
Andzia1977 12.02.2012 21:44
uwielbiam takie pieczarki
radosna29 08.02.2012 21:13
smaczne
Dorian 18.10.2011 20:05
pychotki
Izka192 24.08.2011 13:41
bardzo apetyczne
mala2021 12.03.2011 20:50
ekstra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak