Pieczarki smażone

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarek

    10 sztuk
  • cebuli

    1/2 sztuki
  • masła

    1 łyżka
  • sól

    pieprz .
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, pokroić, przesmażyć na maśle, dodać pokrojoną w kostkę cebulę. Doprawić do smaku przyprawami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Patrycja33 05.05.2012 08:23
uwielbiam
Joanna108 26.11.2010 11:48
zawsze smaczne :)
beatkaa153 04.11.2010 13:43
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat