Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki portobello zapiekane z kaszą

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki - kapelusze 3 szt
kasza gryczana 1 szkl ugotowanej
cebula 1 szt
masło 1 łyżka
kiełbasa wiejska kawałek

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki portobello zapiekane z kaszą

Z pieczarek wykroić korzonki i obsmażyć je na patelni grillowej. Cebulę zeszklić razem z drobno pokrojonymi korzonkami pieczarek. Dodać masło, kaszę i pokrojoną drobno kiełbasę, podsmażyć. Doprawić do smaku. Farsz nałożyć do kapeluszy i zapiekać 20 minut w temperaturze 200 stopni.. Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wyattearp 30.11.2015 14:30
wow rewelacja
Mniam 29.11.2015 15:15
Lubię te wielkie pieczary, są pyszne.
Agnieszka-87-25 29.11.2015 09:24
ekstra mniam
cukiereczek 29.11.2015 08:24
zapowiada się smaczny kąsek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak