Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki pod jajeczną pierzynką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

dymki ze szczypiorkiem 1
bekon 1 plaster
ser brie 1/4
jajko 1
pieczarki 4

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki pod jajeczną pierzynką

Kroki postępowania

1
Pokrojaną dymkę oraz szynkę podsmażyć na patelni.
Krok 1 - Pieczarki pod jajeczną pierzynką foto
2
Przełóż usmażone pieczarki i dymkę do małej miseczki. Na wierzch połóż kawałki sera brie. Wbij jajko. Zapiekaj w piekarniku rozgrzanym do 180C przez ok.8 min.
Krok 2 - Pieczarki pod jajeczną pierzynką foto
3
Podawaj z chlebem.
Krok 3 - Pieczarki pod jajeczną pierzynką foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 17.09.2013 08:54
przepyszne śniadanie
Aleksandra15 29.08.2012 22:38
Fantastycznie to wygląda!
Ewa6274879 29.08.2012 21:46
Pyszności!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak