pieczarki panierowane w otrębach

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    50 dkg
  • jajka

    2 sztuki
  • otręby owsiane

    2 łyżki
  • otręby pszenne

    1 łyżka
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

roztrzep jajka, dodaj do nich otręby, sól i pieprz i wymieszaj . Obtaczaj pieczarki w powstałej masie i wstaw do piekarnika nagrzanego do 190 stopni na 20 minut.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
sznycel 29.07.2012 08:26
octo, posłucham i ja ciebie
octo 28.07.2012 21:38
o dobry przepis wyprobuje!
andżelika1 28.07.2012 21:15
danie dla grzybiarzy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat