Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczarki panierowane w otrębach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 50 dkg
jajko 2 sztuki
otręby owsiane 2 łyżki
otręby pszenne 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: pieczarki panierowane w otrębach

roztrzep jajka, dodaj do nich otręby, sól i pieprz i wymieszaj . Obtaczaj pieczarki w powstałej masie i wstaw do piekarnika nagrzanego do 190 stopni na 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sznycel 29.07.2012 08:26
octo, posłucham i ja ciebie
octo 28.07.2012 21:38
o dobry przepis wyprobuje!
andżelika1 28.07.2012 21:15
danie dla grzybiarzy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak