Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki panierowane

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 6 sztuk
jajko 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia
Kurczak panier do drobiu Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki panierowane

Kroki postępowania

1
Pieczarki oczyścić.Odciąć nogi od kapeluszy.Opanierować w rozkłóconym jajku z dodatkiem przypraw.
Krok 1 - Pieczarki panierowane foto
2
Następnie opanierować w przyprawie kurczakowej pikantnej do panierki
Krok 2 - Pieczarki panierowane foto
3
Smażyć na rozgrzanym oleju z dwu stron.
Krok 3 - Pieczarki panierowane foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 16.01.2014 20:33
bardzo lubię
fotoviderek 17.06.2013 07:37
Lubię takie :)
Wafelek2601 04.06.2013 08:55
Wyglądają przepysznie
IwonaDD 05.05.2013 08:34
ciekawy pomysł
Justyna Jussstiii 04.05.2013 23:28
TAKICH JESZCZE NIE JADŁAM :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak