Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki nadziewane wędzonym łososiem

2.0
(9)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Lista składników

pieczarki 1 kg

farsz

łosoś filet 20 dag
cebula 1 sztuka
Pieprz czarny mielony Prymat
masło 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki nadziewane wędzonym łososiem

Kroki postępowania

1
Pieczarki oczyszczamy.
Krok 1 - Pieczarki nadziewane wędzonym łososiem foto
2
Trzonki pieczarek drobno siekamy wraz z cebulą. Podsmażamy, dodajemy pokrojonego drobno łososia. Całość smażymy. Doprawiamy.
Krok 2 - Pieczarki nadziewane wędzonym łososiem foto
3
Przygotowanym farszem nadziewamy pieczarki.
Krok 3 - Pieczarki nadziewane wędzonym łososiem foto
4
Pieczarki układamy na blaszce i zapiekamy około 30-40 minut w 180 stopniach.
Krok 4 - Pieczarki nadziewane wędzonym łososiem foto
5
Smacznego!
Krok 5 - Pieczarki nadziewane wędzonym łososiem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eliza135 11.01.2015 20:51
napewno smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak