Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki nadziewane mieszanką serową

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

natka pietruszki
olej do smażenia 1 łyżka
pieczarki 8 sztuk
twaróg 10 dag
ser żółty 10 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki nadziewane mieszanką serową

Pieczarkom usuwamy trzonki i smażymy kapelusze 7 min na łyżce oleju. Trzonki drobno siekamy, dodajemy rozdrobniony twaróg, potarty ser żółty i mieszamy wszystko. Usmażone kapelusze grzybów faszerujemy masą serową. Posypujemy startym żółtym serem i pietruszką i zapiekamy w temp. 180 stopni przez ok. 25 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 29.05.2013 13:47
Ale nadziane pieczarki, pycha :)
Ewelina38 11.10.2012 22:10
bajecznie pyszne jedzonko :)
Elżbieta17 16.09.2012 15:26
rewelacja:)
Justyna/Dzastus 30.07.2012 11:08
robilam kiedys podobne, smaczne :)
BernadettaP 28.01.2012 15:57
Boskie ci one :)
PaniMISIOWA 06.12.2011 11:32
fajne
ben-ka 12.08.2011 23:44
prześliczne zdjęcia! a dane wspaniałe,lubię takie lekkie jedzonko.
eli82 06.08.2011 09:38
super!
Joanna108
Joanna108 25.07.2011 10:14
aż ślinka cieknie
magduś83 05.07.2011 20:58
pyszne
ewelina/bunia 13.05.2011 09:16
polecam
Malinka 04.10.2010 10:12
Od dłuższego czasu mam ochotę na takie danie. Super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak