Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczarki nadziewane

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 7 sztuk
mięso mielone 300 g
jajko 1 szt
cebula 1 szt
czosnek 1 ząbek
żółty ser 7 plastrów
pieprz do smaku
oregano do smaku
szczypiorek

Przepis i sposób przygotowania na: pieczarki nadziewane

Pieczarki myjemy (można też obrać ze skóry), odrywamy nóżki. Cebulę i czosnek drobno siekamy, dodajemy do mięsa, dodajemy przyprawy i jajko, mieszamy. Nadziewamy pieczarki. Pieczemy w piekarniku około 30 minut, po tym czasie przykrywamy żółtym serem i pieczemy aż się stopi. Podajemy posypane szczypiorkiem, dobrze smakują polane sosem czosnkowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Michał2 03.10.2013 11:56
fajne pieczarki
Monia 03.10.2013 09:13
Muszę się kiedyś skusić na ich zrobienie :)
natalia.doradca 03.10.2013 08:29
ładnie i smacznie wyglądają
gibli 03.10.2013 08:12
ciekawy pomysł:)
misia53 03.10.2013 00:35
wykwintne pieczarki
Cranberry 02.10.2013 23:14
Fajny pomysł
marcia7 02.10.2013 23:07
nadziewane i pięknie podawane
iwi 02.10.2013 22:51
Swietny pomysł
dziewczyna_z_kodeksem 02.10.2013 22:37
uwielbiam faszerowane warzywa
ao_12 02.10.2013 22:13
bardzo fajnie się prezentują
Agata
Agata 02.10.2013 22:01
pięknie wyglądają:)
Gracer 02.10.2013 21:59
wyglądają na smaczne
marinia 02.10.2013 21:59
wyglądają super!
Anna133 02.10.2013 21:57
bardzo ładnie podane na pewno smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak