Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki nadziewane

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 5 sztuk
jajko 1 sztuka
szynka 3 plasterki
ser żółty 3 plasterki
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki nadziewane

Jajka gotujemy na twardo. Po ugotowaniu kroimy je w kostkę . Szynkę oraz ser żółty również kroimy w kostkę. Całość doprawiamy solą i pieprzem , wszystko razem mieszamy. Tak przygotowany farsz nafaszerować oczyszczone i wydrążone pieczarki. Gotowe pieczarki dać na wysmarowaną blache ,piec w piekarniku około 20-25 minut w temperaturze 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 26.02.2015 20:13
Lubię nadziewane pieczarki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak