Pieczarki inaczej

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • olej do smażenia

    0,5 szkl
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki oczyszczamy, trzonki kroimy w małą kostkę, cebulę też kroimy i smażymy razem z pieczarkami, dodajemy jaja doprawiamy. Kapelusze pieczarek nadziewamy farszem z jajek , obtaczamy w jajku i bułce tartej , smażymy

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iwona332 02.04.2011 12:55
super
Monika188 06.07.2010 21:46
coś innego
Monika188 06.07.2010 21:46
coś innego
Zośka1 02.07.2010 22:55
warte wszystkiego
maxfighter 10.06.2010 22:42
WARTE SPROBOWANIA
maxfighter 10.06.2010 22:42
WARTE SPROBOWANIA

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat