Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki faszerowane mięsem mielonym.

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 250 g
pieczarki 10 szt
marchewka 1 szt
jajko 3 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
natka pietruszki
Pieprz czarny mielony Prymat
Papryka słodka mielona Prymat
sól
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki faszerowane mięsem mielonym.

Pieczarki oczyścić, usunąć ogonki, oprószyć sola i pieprzem. Do mięsa mielonego dodać trochę pokrojonej cebulki, tartą bułkę, jajko,starta marchewke i pietruszkę. Wymieszać i doprawić przyprawami do smaku. Napełnić pieczarki farszem. Panierować w jajku i bułce tartej, smażyć na oleju na wolnym ogniu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 07.11.2014 12:56
robimy podobnie,pysznedanie
Lucan 06.11.2014 20:17
uwielbiam pieczarki w takiej postaci!
cukiereczek 06.11.2014 17:26
szybko i smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak