Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki faszerowane

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 20 szt
jaja 6 szt
ser żółty 20 dkg
Bułka tarta klasyczna Prymat do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia 10 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki faszerowane

Pieczarki umyć, trzonki odciąć a kapelusze delikatnie wydrążyć. Miąższ i trzonki drobno posiekać, dodać 4 jaja,starty ser i przyprawy. kapelusze wypełnić masą, panierować w jajku i bułce tartej, smażyć na głębokim tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 01.11.2012 19:25
pycha
pigila
pigila 03.11.2011 22:06
super
KasiaK90 24.07.2011 18:03
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak