Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarka z kokardkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 1 Kg
makaron kokardki 400 G
Pieprz czarny mielony Prymat
Chrzan śmietankowy Smak
masło
cebula
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarka z kokardkami

Na patelni stapiamy masło, podsmażymy cebulkę, wrzucamy pokrojone na plastry pieczarki, ja również dodaję łyżkę chrzanu dla aromatu, ale jak kto lubi. Pieczarki muszą się podsmażyć, do gorącej, osolonej wody wrzucamy makaron, po ugotowaniu wrzucamy do grzybów, mieszamy, aby smaki się przesiąknęły i potrawa jest po kilkunastu minutach gotowa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

TyTaN 10.02.2017 17:46
Łatwe szybkie i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak