pianka rabarbarowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rabarba

    1 kg
  • białko

    3 sztuki
  • cukie

    1 szklanka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

rabarbar pokroić zalać niewielką ilością wody dodać cukier i gotować około 15minut zmiksować białka ubić na sztywno połączyć z ostudzonym musem ostrożnie wymieszać podawać mocno schłodzone

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat