Składniki:
rukola | 200 g |
orzechy piniowe | 20 g |
oliwa | 20 g |
parmezan | 50 g |
orzechy nerkowca | 10 g |
sok z cytryny | 5 ml |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 szczypty |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
rukola | 200 g |
orzechy piniowe | 20 g |
oliwa | 20 g |
parmezan | 50 g |
orzechy nerkowca | 10 g |
sok z cytryny | 5 ml |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 szczypty |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: