Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pesto z rukoli

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rukola
migdały
oliwa
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pesto z rukoli

Kroki postępowania

1
Migdały prażymy na suchej patelni. Studzimy
Krok 1 - Pesto z rukoli foto
2
przekładamy do pojemnika blendera, dodajemy rukolę , zalewamy oliwą z oliwek.
Krok 2 - Pesto z rukoli foto
3
Miksujemy na gładką masę
Krok 3 - Pesto z rukoli foto
4
Można przechowywać kilka dni zamknięte w słoiczku w lodówce
Krok 4 - Pesto z rukoli foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

parysek10 23.07.2012 14:31
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak