Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pesto z roszponki

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

roszponka 3 garście
bazylia świeża 1 garść
oliwa 4 łyżki
czosnek 2 ząbki
migdały 2 łyżki
parmezan starty 1,5 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: pesto z roszponki

Czosnek posiekać, dodać roszponkę, bazylię, posiekane i uprażone migdały, parmezan oraz oliwę (tutaj warto dodawać oliwę etapami). Całość zmiksować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Christopher 01.04.2014 19:43
Muszę przepis wypróbować.
luna76 31.03.2014 12:37
Pięknie, smacznie i wiosennie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak