Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pesto z jarmużu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jarmuż 3 garście
natka pietruszki 1/2 pęczka
ser żółty pikantny 60 g
czosnek 2 ząbki
olej 100 ml
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pesto z jarmużu

Umyty jarmuż i listki z natki pietruszki umieszczamy w malakserze.

Dodajemy olej, obrane ząbki czosnku i pokrojony w mniejsze kawałki ser.

Miksujemy aż wszystko się rozdrobni i ze sobą połączy.

Na koniec doprawiamy do smaku solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Patrycja33 20.02.2018 14:31
zdrowe i pyszne, dawno już nie robiłam, muszę nadrobić zaległości :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak