Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Penne z tuńczykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron penne 1 opakowanie
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
kukurydza 1 puszka
cebula biała 1 sztuka
pieczarki 30 dkg
oliwki czarne 1 garść
sos słodko-kwaśny 1 słoik

Przepis i sposób przygotowania na: Penne z tuńczykiem

Pieczarki z cebulką podsmażamy. Dodajemy sos,odsączonego z oliwy tuńczyka, kukurydzę i oliwki. Całość gotujemy kilka minut. Makaron penne gotujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Makaron odcedzamy i przekładamy do sosu- mieszamy. Przekładamy na talerze i posypujemy żółtym serem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika111 09.01.2012 17:51
Pyszności :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak