Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekińska z rzodkiewką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 500 g
marchewka 1 szt
rzodkiewka 1 pęczek
por 1 kawałek
cebula 3-4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pekińska z rzodkiewką

Kapustę poszatkować.
Marchew obrać i zetrzeć na tarce.
Cebulkę oczyścić i pokroić.
Rzodkiewkę umyć i pokroić według uznania.
Pora pokroić.
Wszystkie składniki wrzucić do miski, doprawić przyprawami do smaku i wymieszać.
Odstawić na 15 minut, aby smaki się przegryzły.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela11 09.10.2011 14:07
super suróweczka właśnie dzisiaj ją zrobiłam
pioge7 06.02.2011 09:30
wspaniała, trzeba spróbować :)
wedith1 12.09.2010 12:57
Super surówka do obiadu!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak