Przepis i sposób przygotowania na: Pekińska na kwaśno
Wodę z ogórków mieszamy z oliwą i cukrem- dodajemy do sałatki.
Wszystko dokładnie mieszamy i przyprawiamy pieprzem.
Sałatka najlepiej smakuje jeśli troszkę postoi i przejdzie smakami.
kapusta pekińska | 1 szt |
ogórki kiszone | 4-5 szt |
pomidory | 2-3 szt |
oliwa | 1-2 łyżki |
cukier | 1-2 łyżeczki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cebula | 1/2 szt. |
woda | 3-4 (z ogórków kiszonych) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: