Składniki:
pekinka | 300 gram |
seler naciowy | 1,5 łodygi |
por | 10 cm |
majonez tradycyjny | 1 łyżka |
sól, pieprz | do smaku |
natka pietruszki | 1/3 pęczka |
ogórki | 1 sztuka |
kapary | 1 łyżeczka |
kiełki brokuła | 2 łyżki |
pekinka | 300 gram |
seler naciowy | 1,5 łodygi |
por | 10 cm |
majonez tradycyjny | 1 łyżka |
sól, pieprz | do smaku |
natka pietruszki | 1/3 pęczka |
ogórki | 1 sztuka |
kapary | 1 łyżeczka |
kiełki brokuła | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: