Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekinka z pomidorem i rukolą

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1
cebula 1
pomidor 1
rukola 1 garść
pieprz
olej
ocet
cukier
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pekinka z pomidorem i rukolą

Kapustę posiekać i wrzucić do miski. Pomidora umyć i także pokroić a potem dodać do posiekanej kapusty. Rukolę lekko pociąć ale nie drobno a cebulę w kostkę. Po wrzuceniu rukoli i cebuli do pozostałych składników dodać przyprawy do smaku i wymieszać surówkę. Podawać po kilku minutach gdy smaki się przegryzą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ZEWA 09.03.2014 14:41
dziekuję, a suróweczka faktycznie zdrowa
cukiereczek 09.03.2014 10:43
samo zdrowie na talerzu
Rafał10 03.03.2014 14:49
uwielbiam! Pyszne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak