Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekinka z pleśniowym serem kozim

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 100 g
pomidor 1/2 szt
kukurydza w puszce 4 łyżki
szczypiorek
ser kozi 100 (pleśniowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Pekinka z pleśniowym serem kozim

Pomidora myjemy a następnie wycieramy i kroimy na trójkąciki (ja użyłam pomidora podłużnego), pekinkę szatkujemy dość drobno, układamy na talerzu następnie nakładamy pokrojonego pomidora i pokrojony ser kozi pleśniowy, całość posypujemy kukurydzą konserwową i dekorujemy posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anemon 20.08.2013 09:21
Piękne smaki i piękne kolory.
jordi 23.04.2013 19:42
ciekawy pomysł
Andysz 12.03.2013 20:54
na pewno smaczne;]
Alex_M 05.02.2013 11:08
wspaniala przekaska!
MAR3STA 04.02.2013 18:41
warto wypróbować
mysza75 04.02.2013 12:52
Idealna dla mnie :-)
Gracer 04.02.2013 12:11
nie lubię sera pleśniowego koziego ale można by zastąpić go innym :)
Simeo 04.02.2013 08:23
ciekawa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak